Skip to main content

Onze visie

Wij luisteren naar u!

Een goed gesprek, daar begint het bij ons mee. Want iedereen is verschillend, en dat geldt zeker ook voor verzekeringen. Bent u particulier, zelfstandige, vrije beroeper of ondernemer, iedereen heeft uiteenlopende behoeften. Door eerst naar u te luisteren, weten we wie u bent en kunnen we een correcte analyse maken van de risico’s die u loopt. Met die informatie werken we dan een verzekeringsvoorstel op maat voor u, uw gezin of uw bedrijf uit.

Wij kennen u. U kent ons.

Verzekeren is geen eenvoudige materie. Daarom is het belangrijk dat u steeds bij iemand terecht kan die u met raad en daad kan bijstaan. Geen anoniem call-center of het internet, maar een ervaren en vertrouwd gezicht, dat steeds voor u klaar staat. Mensen met een pak ervaring en doorzicht in de ingewikkelde materie. Wat wordt er uitgekeerd bij totaal verlies van uw voertuig? Hoeveel bedraagt de vrijstelling bij een diefstal, of als u morgen gehospitaliseerd wordt? Krijgt u een correcte vergoeding bij een zware brand?

Bij ingewikkelde schadegevallen: kwetsuren, discussies over aansprakelijkheden, procedures bij rechtbanken, kunnen wij u een zeer grote meerwaarde leveren. Begin er maar eens aan via het internet of aan de telefoon….

Wij nemen ook de tijd om u altijd duidelijk en correct te informeren.

Samen met een team van experten, van KBC zelf of extern, trachten wij voor u de beste regeling te bekomen.

Uw KBC-verzekeringsagent, altijd een stapje voor

Door het persoonlijke contact zorgen we ervoor dat uw verzekeringsportefeuille steeds up-to-date blijft, zodat u bij schade niet voor verrassingen komt te staan. Dit aan een correcte premie. We staan u ook steeds bij met preventietips, want voorkomen is nu eenmaal nog altijd beter dan genezen. Heeft u toch een schadegeval, dan nemen wij zoveel mogelijk last van u over. Onze jarenlange ervaring en onze bevoorrechte relatie met KBC zorgen dat we garant kunnen staan voor een correcte en vlotte schade-afhandeling.